Közel 100 - Lépcsőház burkolása padlószőnyeggel.

Az utóbbi években rengeteg lépcsőházat burkoltunk már be különböző anyagokkal, és most egy újabb lépcsőnél használtunk egy olyan anyagot, amely kevésbé elterjedt ezen a felhasználási területen.

A használt anyag a padlószőnyeg, amely a legtöbb esetben nem az első gondolat a lépcsőházak burkolásánál.

Ügyfelünknek fontos volt a hangszigetelés és a biztonságosság, ebben az esetben a padlószőnyeg volt a legjobb megoldás.

A padlószőnyeg rugalmas, szivacsos réteggel rendelkezik, amely csökkenti a zajt és a csúszásmentessé teszi a felületet.

Egyrészt nagyon kellemes tapintású, puhább érzést biztosít a lábak alatt, így kényelmes és biztonságos járást tesz lehetővé. Csökkenti a zajszintet, ami különösen előnyös lehet olyan épületekben, ahol sok ember fordul meg naponta, vagy ahol fontos a csend, például irodákban vagy lakóépületekben.

A szőnyegpadló könnyen tisztítható és karbantartható, ami szintén fontos tényező a lépcsőburkolásoknál. Az anyag tartós, és jó minőségű szőnyegek esetén a színük sokáig megőrzi frissességüket. sokféle szín és minta közül választhat, így lehetőség van a lépcsők igényének megfelelő egyedi megjelenésének kialakítására.

Az ügyfelünk elégedett volt az eredménnyel, örömmel töltöttünk el minket, hogy egy olyan anyaggal dolgozhattunk, amely kevésbé elterjedt a lépcsőburkolások terén.

Bízunk benne, hogy az előttünk álló feladatok során továbbra is rendkívül kreatívak lehetünk, olyan megoldásokat találhatunk, amelyek még jobban megfelelnek ügyfeleink igényeinek.

Ha Ön is lépcsőburkolással kapcsolatos munkálatokat tervez, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ne habozzon, látogasson el a weboldalunkra még ma! Tekintse meg az általunk kínált szolgáltatásokat!  https://ktpadlobudapest.hu/

KovácsTamás: +36 70 428 1082
ktpadlobudapest@gmail.com
https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas


1683135827126jpg

1683135827137jpg

1683135827097jpg

1683135759526jpg