Régi parketta felújítása, Budapesten.

A képeken: régi parketta bontása, javítása, visszarakása és csiszolása.

Kis visszatekintés a parketták világában.

Az egykor rendkívül népszerű padlómegoldás , a parketta egy klasszikus stílusú padló volt, amely szinte bármilyen lakberendezési stílust kiegészített. 

A 20. században sajnálatos módon kicsit háttérbe szorult, mivel az olyan új, korszerű technológiák megjelenése , mint a laminált padló, a vinyl és a szőnyegpadló, népszerűvé váltak.

 Azonban az emberek egyedi, de egy életre szóló padlót keresnek, a parketta újra divatba jött!  Jelenleg mindenki számára könnyen elérhetővé vált. Bő választék áll rendelkezésre a vásárlók számára, saját igényünk, elképzelésünk szerint válogathatunk, abból az óriási kínálatból ami rendelkezésünkre áll. 

A parketta hosszú élettartamú, strapabíró, egyfajta dekoratív padló, amely ismétlődő geometriai mintákat használ a padlólapok lerakásához. Javítása könnyen kivitelezhető, élettartama során többször, átrakható, csiszolható, lakkozható. Időről időre megújítható.

Régi parketta felújítása, Budapesten.

A hozzánk fordulóknak tudunk segíteni a régi parketta felújításában, esetleg burkolat cserében. Ajánlani tudunk megfelelő üzletet, ahol ki tudjátok választani az elképzelt "álom padlót", melyet természetesen szakszerűen a "fiúk" le is raknak. Mára ennyi. Folyt.köv.


image_67197697JPG

image_67170561JPG

image_67177473JPG