Régi beton lépcső, laminált padlóval burkolva

A régi beton lépcsők idővel megkopnak, megsérülnek, és már nem néznek ki jól. Természetesen, azonban nem kell szétrombolnunk, régebbi lépcsőnket, azért ezek strapabíró, örök darabok.

Például, laminált padlóval. Így a régi beton felület új, modern és esztétikus megjelenést kap.

A folyamat során először is szükséges eltávolítani a régi burkolatot és alaposan megtisztítani a betonfelületet. Ha a beton felület nem egyenletes, akkor először aljzatkiegyenlítő anyaggal kell kiegyenlíteni azt. Miután az aljzatkiegyenlítő réteg száradt, a laminált padlót a fém élvédő profillal rögzítjük a lépcsőre.

A laminált padlók nagy előnye, hogy tartósak, könnyen karbantarthatóak és széles választékban állnak rendelkezésre különböző stílusokban és színekben. A laminált padlók megfelelnek a környezetvédelmi normáknak, hiszen a gyártási folyamat során kevesebb faanyagot használnak, és a telepítés során nem használnak káros vegyi anyagokat.

A laminált padló a modern lépcső burkolatok egyik legnépszerűbb választása. A burkolat kiváló minőségű, megfizethető, viszonylag könnyen telepíthető, javítható és karbantartható. A lépcső felújítása laminált padlóval nemcsak esztétikailag javítja a lépcső megjelenését, hanem növeli az ingatlan értékét is.

Jelen esetben, a lépcső burkolása, élvédő nélküli megoldással készült.

Így is lehet!

Újdonság: beton lépcső- 14 mm- es laminált lépcső rendszerrel burkolva. Modern 10 cm vastag, festhető szegéllyel.

A választott burkoló anyag előnyei: strapabíró,14 mm vastag, ipari kopásállóságú, körülbelül 30 szín választható belőle, viszonylag rövid idő alatt beszerezhető.

Lépcső burkolás- kivitelezése

A lépcső előkészítése, aljzatkiegyenlítővel, míg a burkolat felrakása, ragasztással történik.

1 nap előkészítés: az aljzatkiegyenlítés napján, NEM lehet használni a lépcsőt (száradás miatt).

Maga a burkolás 2-4 nap, ebből 1 nap szintén nem lehet használni a lépcsőt, amikor be van ragasztva a felület (száradás)

Régi beton lépcső, laminált padlóval burkolva

a régi burkolat bontásra kerül
4jpg
bontás
2jpgbontás
14 mm- es laminált lépcső rendszer elem
3jpg
a kész lépcső
1jpg
kész lépcső
5jpg

Promó!!!

Budapest kerületeiben, illetve Pest megyében lépcső burkolást, padló burkolást és parketta felújítást vállalunk.

A beltéri felületek, padló és lépcső burkolása kulcsfontosságú eleme egy lakás vagy iroda tervezésének. A helyes anyagok kiválasztása és a megfelelő burkolási technika alkalmazása a helyiség esztétikai és funkcionális értékéhez, és növeli az értéket.

A burkolás során fontos, hogy az anyagok minősége és azok kiválasztása kiemelt szerepet kapjon. Legyen szó parkettáról, laminált padlóról, vinylről, svédpadlóról, szalagparkettáról, szőnyegről vagy bármilyen más burkolatról, mindig olyan anyagot válasszunk, amely megfelel a helyiség jellegének, a terhelésnek és az igényeknek. Csak így lesz biztosítva a hosszú tartósság és a kifogástalan kinézet.

A megfelelő padló- és lépcsőburkolat kiválasztása fontos szerepet játszik a belső tér funkciójának és stílusának meghatározásában.

A KT padló Budapest szakemberei, igény esetén segítenek, a megfelelő burkolat kiválasztásában. A kiválasztott anyaghoz, tudunk padló szaküzletet ajánlani.

Ismerj meg bennünket! Várjuk hívásod!

Szakmai kérdések: Tamás: +36 70 428 1082

Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat kérés:

ktpadlobudapest@gmail.com

Mozaikok: az előző évek munkáiból
https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas
https://ktpadlobudapest.hu