Quick Step lépcső rendszer- Lépcsőház újra gondolva-Kreativitás és minőség a KT padlóval

Az egységes lépcsőház megjelenése minden otthon és iroda esetében nagyon fontos, hiszen a lépcsőház az első benyomást adja az épületről. A Quick Step lépcső burkoló rendszerrel nem csak a lépcsőt lehet gyönyörűen burkolni, hanem az egész lépcsőházat egyedivé varázsolni.

A képen látható munka, a Quick Step padló, újra gondolt megközelítésével készült, amely magába foglalja a kapaszkodó, penge fal, fal burkolást, korlát burkolását is. A burkolatok színének és mintázatának harmonikus kombinációjával az egész lépcsőház egyedi megjelenést kap.

Orr elem használatával, elkerülhető a hagyományos élvédő használata, ami még inkább kiemeli burkolat egységes megjelenését és szépségét.

Az egységes megjelenés mellett a Quick Step padló tartósságával és környezettudatosságával is kiemelkedik.

A Qs lépcső rendszer kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a tartósság és a könnyű kezelhetőség. A burkolat időtálló, és könnyen tisztítható, így hosszú időn keresztül megőrzi szépségét.

Miért válassz minket a Quick Step lépcső rendszer telepítéséhez?

 Azért, mert a KT Padló szakemberei több éves tapasztalattal és szakmai tudással rendelkeznek a lépcső burkoló rendszer telepítésében. Az egész folyamatot precízen, hozzáértéssel végzik, hogy az eredmény minden elvárásnak megfeleljen.

A helyszíni felmérés kapcsán lehetőség van, mintadarabok megtekintésére, ezzel is segítve az anyag választást.

Ha újra gondolnád a lépcsőházad megjelenését, válassz minket és a Qs lépcső rendszert, hogy otthonod vagy irodád stílusos és egységes megjelenést kapjon. Fordulj hozzánk bizalommal és kérj ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot! 

Várjuk hívásod!

Promó

A KT padló munkatársai, gyakorlott szakemberek. Lépcső burkolásával, padló felületek burkolásával és fa parketta lerakásával/felújításával foglalkoznak. Rendkívül precízek és kreatívak. Minden munkájukra nagy gondot fordítanak. mindig az elégedettségre törekszenek. Ha olyan szakember keresel, aki kiváló minőségű munkát végez, otthonod burkolásában, akkor biztosan megtalálod a Kt padló csapatában.

Precíz és kreatív, burkoló szakemberekre van szükséged? Parkettást keresel? Fordulj hozzánk bizalommal!

Várjuk hívásod!

Tamás: +36 70 428 1082

Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat

ktpadlobudapest@gmail.com

Előző évek munkái albumok

https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas

Quick Step lépcső rendszer- Lépcsőház újra gondolva-Kreativitás és minőség a KT padlóval

1679816484297jpg
1679816484287jpg