Parketta Renoválás - Visszaadva a Parketta Ragyogását és Szépségét

A munka folyamat izgalmas volt, mivel eredetileg négy különböző nagyságú parketta darabból készült.

A parketta renoválása egy hatékony és gazdaságos módja annak, hogy frissítsük és felújítsuk a padlófelületet anélkül, hogy teljesen kicserélnénk.

A parketta renoválás számos előnnyel jár. Az első és talán legfontosabb az, hogy meghosszabbítja a parketta élettartamát. Az évek során a parketta kopásnak és sérülésnek van kitéve, ami csökkentheti annak esztétikai vonzerejét. A renoválás lehetősége ad arra, hogy eltávolítsuk a kopott réteget, simítsuk és felújítsuk a felületet, valamint újra ápoljuk a parkettát. Ennek eredményeként a parketta újra friss és újjászületett megjelenést kap, visszanyeri az eredeti szépséget.

A parketta renoválása továbbá költséghatékony megoldás is. A teljes parketta cseréje jelentős költséggel járhat, míg a renoválás sokkal kedvezőbb áron elérhető el.

A parkettát felújítva, megtartjuk annak értékét és szépségét.

Az KT padló szakértő csapata rendelkezik a parketta felújításához szükséges tapasztalattal és szaktudással. A felújítási folyamat során a kopott réteget és karcolásokat eltávolítjuk, majd a parkettát alaposan megtisztítjuk, és  az előkészített aljzatra újra lerakjuk, csiszoljuk és oldószeres lakkal kezeljük. Végül a parketta felújított és ragyogó felülettel újra készen áll arra, hogy otthonát vagy üzletét feldobja.

A parketta felújítási szolgáltatásunk igénybevétele egyszerű és zökkenőmentes.

 A KT padló szakembereit, szívesen ajánlom figyelmükbe!

Tegye az otthonát vagy üzletét újra a parketta ragyogásának központjába a KT padló parketta renoválási szolgáltatásával.

Keresse fel minket még ma, és tegye a parkettáját újra élettel telivé!

Budapesten és Pest megyében vállalunk lépcső és padló burkolást, parketta lerakást és felújítást. 

Bízunk benne, hogy a tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével sikerül a legjobb eredményt elérnünk, otthona felújításakor.

Ha parketta renoválással kapcsolatban van kérdésed, vagy szeretnél egy ajánlatot kérni, lépj velünk kapcsolatba!

Ingyenes helyszíni felmérést követően, árajánlatot készítünk.

Tamás: +36/70/428-1082

ktpadlobudapest@gmail.com

1683820317795 1jpg

1684851761236jpg

1684851761244jpg

image_67176961JPG

image_67212289JPG