Parketta renoválás - Budapesten és Pest megye területén.

Már a parketta felszedése is komoly figyelmet igényel, nem beszélve az aljzat előkészítéséről és a megfelelő sorrendben történő visszarakásról. A végén a parkettát csiszoljuk és lakkozzuk.

Hamarosan elkészülünk, és megosztom majd veletek a képeket.

A parketta felújítása remek lehetőséget nyújt arra, hogy régi és fa parkettáidat új életre keltse. A KT padló szakemberei széles körű tapasztalattal és magas szintű hozzáértéssel rendelkeznek ezen a területen, így garantáltan kiváló eredményt érünk el minden parketta felújítás során.

Amikor parketta felújításról beszélünk, először is fontos megemlíteni a parketta alapos előkészítését. Ez magába foglalja a régi parketta felszedését, az aljzat ellenőrzését és az esetleges javításokat. A KT padló szakemberei körültekintően járnak el, hogy a parketta alapja stabil és megfelelő legyen az újra lerakáshoz.

Miután a parketta visszarakása megtörtént, következik a csiszolás. A szakembereink precíziós gépeket és megfelelő csiszolóanyagokat használnak, hogy eltávolítsák a régi bevonatot, kopott rétegeket és egyenetlenségeket a parkettáról. Ezután következik a parketta olajozása, amely megvédi és megújítja a felületet. A KT padló szakértői kiemelt figyelmet fordítanak az olajozás minőségére, hogy a parketta a lehető legjobban nézzen ki és hosszú élettartamú legyen.

A KT padló csapata szakértelmének és tapasztalatának rendkívül sikeres parketta felújítást hajtott már végre. Minden parketta más, és egyedi. Például a fa típusa, vastagsága és állapota, minden tényezőt figyelembe kell vennünk. Ezért minden felújítást alaposan megtervezünk és testre szabunk az adott parketta igényei alapján.

Budapesten és Pest megyében vállalunk lépcső és padló burkolást, parketta lerakást és felújítást. Számíthatsz ránk a legmagasabb minőségi színvonal és a precíz munkavégzés terén.

Bízd ránk a parketta felújítását, és élvezd az új életet, amit régi parkettád nyújt.

Ha szeretnél bővebb információkat kapni a parketta felújításával kapcsolatban? 

Kérj egyedi ajánlatot, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes helyszíni felmérést követően, árajánlatot készítünk.

Elérhetőségeink: Tamás: +36/70/428-1082

ktpadlobudapest@gmail.com

Jöjjenek a képek!


1683820317809 1jpg

1683820317837jpg
1683820317795 1jpg