Megjelent a KT padló új weboldala: Modern felület, könnyebb böngészés, legfrissebb munkáink bemutatása!

Az előző honlap szellemiségét megtartva, egy modernebb, könnyebben áttekinthető platformot hoztunk létre. segítséget nyújt a lépcsőburkolás, padlóburkolás és parkettázási szolgáltatásaink megismeréséhez.

Természetesen, a https:// ktpadlobudapest.hu weboldalunk továbbra is rendelkezésre áll régebbi munkáink áttekintéséhez.

Miért újultunk meg?

Az előző weboldalunk már jól szolgálta a látogatókat, azonban célunk az volt, hogy a növekvő érdeklődést és igényeket még jobban kiszolgáljuk. Ezért fejlesztettünk ki egy modern, felhasználóbarát felületet, ahol a látogatók -munkáink fotóin keresztül-ismerhetik meg lépcsőburkolási, padlóburkolási és parkettázási szolgáltatásainkat, miközben könnyebben navigálhatnak az oldal különböző kategóriái között.

Íme a létrehozott oldalaink listája:

https://ktpadlobudapest.com/

általános információk, nagyobb munkáink bemutatása

https://magazin.ktpadlobudapest.com/

gipszbeton lépcső burkolat minták bemutatása, fontosabb lépcső burkolással kapcsolatos híreink

https://padloburkolas.ktpadlobudapest.com/blog/

padló burkoló anyagok bemutatása a laminált padlótól a svédpadlóig

https://parkettazas.ktpadlobudapest.com/blog/

parketta lerakásával/ felújításával kapcsolatos Kt padló hírek

Mi újdonság az oldalon?

Modern struktúra: Az új weboldal letisztult és könnyen kezelhető, így egyszerűen áttekinthetők a különböző munkáink. Legyen szó egyedi lépcsőburkolásról vagy padlófelújításról, az oldalunkon könnyedén találhatsz példákat és ötleteket.

Könnyebb kategóriakeresés: Az új kategória-alapú keresőrendszerünk segítségével könnyebben találhatod meg az érdeklődési körödnek megfelelő információkat. Ha például egy szép lépcsőburkolási megoldást keresel, egyszerűen áttekintheted a vonatkozó referenciáinkat.

Fotókkal bemutatott referencia munkáink: Az új weboldalon részletesen bemutatjuk legújabb munkáinkat, így első kézből tapasztalhatod meg a minőséget, amit nyújtunk. Fotókkal illusztrált lépcsőburkolási, padlóburkolási és parkettafelújítási munkáinkat. Inspirációként szolgálnak az új ügyfelek számára, segítve a döntést, hogy milyen stílust vagy megoldást válasszanak.

Hogyan segít az új  weboldal?

Az új KT padló weboldal fő célja, hogy megkönnyítse a tájékozódást a szolgáltatásainkról, és bemutassa, hogyan dolgozunk. Az oldal felépítése és a munkáink bemutatása segít abban, hogy a látogatók könnyen eligazodjanak, és megtalálják a számukra megfelelő padló- vagy lépcsőburkolási megoldásokat. Ezen kívül hasznos információkkal és inspiráló képekkel segítünk a döntéshozatalban.

Szolgáltatásaink Pest megyében

Több tízéves tapasztalattal rendelkezik lépcsőburkolás, padlóburkolás és parkettázás terén, elsősorban Pest megye területén. Weboldalunkon bemutatott referencia munkáink segítenek abban, hogy megismerd a szakértelmünket és precíz kivitelezésünket.

Fontos Információ: az oldalainkon felhasznált képek kizárólag saját munkáinkról készültek!!! Bárminemű felhasználásuk, engedély nélkül tilos!!

 A képeken keresztül betekintést nyerhetsz munkáinkba. Megláthatod, hogyan valósítjuk meg az egyedi elképzeléseket.

Jó böngészést kíván a KT padló csapata!