Lépcső burkolása svédpadlóval és padlóburkolása LVT (Vinyl) padlóval - Kreativitás és minőség a KT padlóval.

Ha egyedi megjelenést és tartósságot szeretnél létrehozni otthonodban, akkor érdemes lehet fontolóra venni a lépcső burkolását svédpadlóval és az LVT (Vinyl) padló használatát a padló burkolásához.
A svédpadló és az LVT (Vinyl padló) egyaránt kiváló választás lehet, mind a lépcső, mind a padló burkolásához.

Jelen esetben, ebben a variációban történt a burkolat kiválasztása.

A megfelelő anyag kiválasztása kulcsfontosságú, hiszen a lépcsők használatának intenzitása és súlyos sérülések elkerülése miatt a burkolatoknak rendkívül tartósnak és időtállónak kell lenniük.

A KT padló szakemberei, szívesen adnak segítséget a megfelelő, burkolat kiválasztásában.

Amint már írtam, a svédpadló és az LVT(Vinyl) padló egyaránt tökéletes választás, mind a lépcső mint a padló felületek burkolásához.

Svédpadló 

A svédpadló a legtöbb lakberendező egyik kedvenc burkolata, A svédpadló a klasszikus, elegáns, egyedi megjelenést kölcsönöz a lépcsőnek. Tökéletesen illeszkedik a modern és hagyományos építészeti stílusokhoz egyaránt. A svédpadló rendkívül tartós és ellenálló, és könnyen tisztítható, ha valami baj történik a burkolattal, a KT padló szakemberei, el tudják végezni a javítást.

LVT (Vinyl) padló

Az LVT (Vinyl) padló kiváló választás a padló felületek burkolásához, mivel vízálló, és nagy ellenálló képességgel rendelkezik a kopás és a karcolás ellen. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon tartós megoldást biztosít a padló burkolásához, és könnyen tisztítható. Az LVT (Vinyl) padló számos választási lehetőséget kínál, így a széles választékból ki tudjuk választani a legmegfelelőbb burkolatot a padló felületekhez.

Hozzáteszem a lépcső burkolása nem egyszerű feladat, és szakértelmet igényel. Ezért a KT padló szakemberei állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek a lépcsőd (akár) kreatív és minőségi burkolásában. Csapatunk magasan képzett és tapasztalt, és mindent megteszünk azért, hogy elégedettek legyenek a munkánkkal.

WEB oldalunkon, fellelhetők minta lépcső burkolati variációk. Érdeklődés esetén, segítséget nyújthat a megfelelő variáció kiválasztásában.

A KT padló munkatársai, gyakorlott szakemberek. Lépcső burkolásával, padló felületek burkolásával és fa parketta lerakásával/felújításával foglalkoznak. Rendkívül precízek és kreatívak. Minden munkájukra nagy gondot fordítanak. mindig az elégedettségre törekszenek. Ha olyan szakember keresel, aki kiváló minőségű munkát végez, otthonod burkolásában, akkor biztosan megtalálod a Kt padló csapatában.

Precíz és kreatív, burkoló szakemberekre van szükséged? Parkettást keresel? Fordulj hozzánk bizalommal! Várjuk hívásod!

Tamás: +36 70 428 1082

Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat

ktpadlobudapest@gmail.com

Előző évek munkái albumok

https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas

Lépcső burkolása svédpadlóval és padlóburkolása LVT (Vinyl) padlóval - Kreativitás és minőség a KT padlóval

1679816136821jpg

1679816136827jpg


1679816136783jpg

1679816136802jpg

1679816136811jpg