Lépcső burkolása -Krono Swiss – laminált padló lépcső rendszerrel.

A rugdosó felület, a mostanában felkapott, fehér bútorlapból készült. Sorszáma: KTL94

A Krono Swiss laminált padlók prémium minőségűek, már 14 mm vastagságban is kaphatók. Kiváló kopásállóságú, ezért felhasználását, nem csak lakóterekben, hanem irodákban, éttermekben és üzletekben is ajánljuk. A padlók speciális fa struktúrával rendelkeznek, hitelesen adják vissza a természetes fa érzetet, így igazán stílusos és elegáns megjelenést biztosítanak.

Krono Swiss laminált padló lépcső rendszer egy olyan innovatív megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a lépcsőink tartósak és ellenállóak legyenek a mindennapi kopás és igénybevétel ellenére is.

A laminált padló lépcső rendszer számos előnnyel jár, többek között a következőkkel:

Tartósság: A laminált padló lépcső rendszer strapabíró és tartós, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamú és ellenáll a kopásnak és az erősebb igénybevételnek.

Vízállóság: A Krono Swiss laminált padló lépcső rendszer vízálló, így nem kell aggódni a víz káros hatásai miatt.

Esztétikus megjelenés: A laminált padló lépcső rendszer modern és vonzó megjelenést kölcsönöz otthonának.

A Krono Swis laminált padló lépcső rendszer kiváló minőségű anyagokból készül, így biztos lehet benne, hogy megbízható és tartós megoldást kap.

Ezen felül, a laminált padlók padlófűtésnél is alkalmazhatók, és antibakteriális felülettel rendelkeznek, így könnyen takaríthatók, mindig tiszta és higiénikus marad.

A Krono Swiss laminált padlók karcálló, robusztus védőfóliával vannak ellátva, amely megvédi a padlót a mechanikai sérülések ellen. A Swiss Krono, laminált padlók felületét egy rendkívül hatékony antiscratch karcálló réteggel vonták be, amely védi a padlót a napi használatból adódó mikrokarcok ellen. Az Aquastop réteg és az Aqua Pearl click system (vízzáró klikk rendszer) jóvoltából a padlók vizes helyiségeiben is használható, a gyártó utasításainak figyelembevételével.

Azonban a burkolás minősége és szakszerűsége kulcsfontosságú a lépcsők, hosszú élettartamához.

Ezért javasoljuk, hogy forduljon hozzánk szakértő segítségért és tanácsadásért!

A Krono Swiss laminált padló lépcső rendszer használata nem csak praktikus és esztétikus, de gazdaságos megoldás is, amely meghosszabbítja a lépcső élettartamát, és csökkenti a karbantartási költségeket.

Szeretné megtudni, hogyan lehet a lépcsője szép és tartós?

Kérjük, keressen minket bizalommal!

A KT padló ügyfeleinek, tudunk megfelelő szaküzletet ajánlani.

Beltéri felújítások kapcsán, vállaljuk lépcső és padló burkolatok lerakását/cseréjét. Parketta csiszolást, lakkozást. (Budapesten és vonzáskörzetében).

Ingyenes helyszíni felmérést követően, árajánlatot készítünk.

Elérhetőségeink: Tamás: +36/70/428-1082

ktpadlobudapest@gmail.com

Lássuk a képeket!

1683135519596jpg

1683135519570jpg

1683135519560jpg

1683135519588jpg