Ház, belső felületeinek burkolása, fa svédpadlóval.

A svédpadló vagy más néven a parkettapadló, nagyon népszerű választás a beltéri burkolás terén. Az egyik legfontosabb előnye a tartóssága, elsősorban éveken keresztül megőrzi eredeti megjelenését. a svédpadló szerepet játszik a belső tér hangulatának megteremtésében, hiszen széles választékban kapható, így könnyen kapható lakás vagy az iroda stílusának megfelelő padló.

A svédpadlók lehetnek fenyőből, bükkből, tölgyből vagy akár egzotikus fafajtákból készültek

A svédpadlók színe és mintázata változatos, egységesek vagy variáltak, így szinte minden stílushoz megtalálható a megfelelő svédpadló.

A svédpadló kiválasztása során érdemes figyelembe venni a helyiség használatát. Például, ha egy konyhában vagy fürdőszobában szeretnénk svédpadlót lerakni, akkor olyan fajtát kell választani, amely ellenálló képessége magas a víz és a nedvesség hatására. Ha viszont egy nappaliban vagy hálószobában szeretnénk svédpadlót lerakni, akkor elsősorban a megjelenés, a szín és a minta jelentheti a döntő tényezőt.

A svédpadló javítható és újrafesthető, így hosszú távon kifizetődő választás lehet. a svédpadló pár évente csiszolható és új lakkal bevonható, hogy visszanyerje eredeti fényét.

Összességében a svédpadló, kiváló választás a beltéri burkolás terén, hiszen tartós, széles választékban kapható, javítható és könnyen ápolható.

Ház belső felületeinek burkolása, fa svédpadlóval.

pillanatképek a munkáról

svdpadl burkols pillanapkppng

svdpadl burkolspng

svdpadls lpcspng
svdpadl burkols padl s lpcspng

A KT padló Budapest szakemberei, igény esetén segítenek, a megfelelő svédpadló kiválasztásában. A helyszíni felmérés kapcsán, minta darabokat tudunk biztosítani, ezzel is segítve a választást (otthoni környezetben).

Ismerj meg bennünket! Várjuk hívásod!

Szakmai kérdések: Tamás: +36 70 428 1082
Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat kérés:
ktpadlobudapest@gmail.com
Mozaikok: az előző 3 év munkáiból.
https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas
https://ktpadlobudapest.hu