Fa Parketta Újrarakás és Felújítás Budapesten és Pest Megyében- KT padló

A fa parkettát, felszedés és alapos tisztítás után új helyre is rakhatjuk. A csiszolás és lakkozás folyamatával pedig ismételten eredeti szépségében tündököl.

Parketta Felújítás: Az Eredeti Szépség Visszaállítása

A parketta felújítás során az első lépés a parketta gondos és körültekintő felszedése. Ezt követi az egyes darabok alapos tisztítása, hogy a fa padló minősége megőrizze eredeti ragyogását.

Miután a parketta megtisztításra került, helyet kap a megfelelően előkészített aljzaton. Ezt követően elindul a csiszolási folyamat, amelynek célja a parketta egyenletes és sima felületének visszaállítása. 

Szakembereink modern csiszolóberendezésekkel dolgoznak, hogy a legjobb eredményt érjék el.

A csiszolást követően a parkettát gondosan lakkozzuk, amely nemcsak megvédi a parkettát a kopástól, karcolástól és nedvességtől, hanem kiemeli eredeti szépségét is. A lakkozott felület hosszú élettartamát biztosítja a parkettának.

Egyedi Parketta Felújítás Budapesten és Pest Megyében

Minden parketta más és egyedi, figyelembe véve a fa típusát, vastagságát és állapotát. A KT padló csapata minden parketta felújítását alaposan megtervezi és testre szabja az adott padló állapota alapján, hogy az Ön otthonában újra gyönyörűen ragyogjon.

Budapesten és Pest megyében Vagyunk

Vállalunk lépcső- és padlóburkolást, parkettalerakást és felújítást Budapesten és Pest megye területén. 

Szeretnél egyedi ajánlatot kérni?

 Fordulj hozzánk bizalommal, 2024- ben is!

1699247862767 1jpg

1699247862784 1jpg

1699247975834 1jpg
1699247975831 1jpg