Aljzatkiegyenlítés, halszálka mintás-laminált padló lerakás.

Laminált padló klasszikus megjelenésű halszálka mintában.

Laminált padló

A laminált padlóburkolatok rendkívül népszerűek a lakberendezési projektekben, különösen a padlóburkolatok tekintetében. A burkolat kiválóan imitálja a valódi fa anyagot, így a természetes megjelenésű padló egyik olcsóbb alternatívája. Ezen kívül, a laminált padlók rendkívül tartósak és ellenállóak az ütésekkel és a kopással. Ideális választás a magas forgalmú helyiségek számára.

Ha szeretnéd, otthonod padlóburkolata elegáns és tartós legyen, akkor a halszálka mintás laminált padló tökéletes választás lehet.

A halszálkás laminált padló előnyei: laminált padló klasszikus megjelenésű halszálka mintában. A természetes fa hatását kelti, csak tartósabb, környezet barátabb és könnyebben kezelhető, mint a valódi fa padló. Természetesen, minden laminált padlóra vonatkozó jó tulajdonsággal rendelkezik, a mintája teszi különlegessé. A padlóburkolat ha megsérül, a KT padló szakemberei, tudják javítani.

Aljzatkiegyenlítés

Az aljzatkiegyenlítő anyagok egyre elterjedtebbek a padlóburkolatok lerakása során. Alapvető, hiszen az aljzatkiegyenlítő anyagok segítségével lehet sima és egyenletes felületet biztosítani a laminált padlókhoz is. Az aljzatkiegyenlítő anyagokat széles körben használjuk, a burkolatok lerakásánál/ felújításánál. Így garantáljuk a kívánt burkolati minőséget. Több -féle aljzatkiegyenlítő anyagot használunk a kívánt eredmény elérése érdekében.

Az aljzatkiegyenlítő felhordása: a beton felületnek simának kell lennie, hogy a laminált padló helyesen lehessen lerakni. Az aljzatkiegyenlítő anyag segítségével kiegyenlíthetők a felület egyenetlenségei. Az alzatkiegyenlítő anyagot szárazon kell keverni és felhordani. Az anyag teljes kiszáradása után a felület sima és készen áll a laminált padló lerakására.

Halszálkás laminált padló burkolás

A laminált padló halszálkás mintája nem csak a padlóburkolat szépségét emeli ki, de a szakszerű lerakásának módja is fontos, hogy a minta megfelelően jelenjen meg. A KT padló szakemberei precízen és rutinosan rakták le ezt a burkolatot, így a halszálkás minta igazán kiemelkedően szép lett.

Laminált padló, tisztítása

Nagyon egyszerű, ha különösen erős szennyeződés nem éri, elég egyszerűen egy nedves felmosóval, végigmenni rajta. Nem feltétlenül szükséges speciális szereket használnunk.

Lépcső burkolás, parketta felújítás és padlóburkolás Budapesten és Pest megyében.

Ingyenes helyszíni lemérés, árajánlat készítése. Szakembereink vállalják a lépcső burkolását, parketta felújítását és padlóburkolását is. 

Ismerj meg minket jobban és hívd a ktpadlobudapest.hu-t még ma!

A KT padló Budapest szakemberei, igény esetén segítenek, a megfelelő burkolat kiválasztásában. A kiválasztott anyaghoz, tudunk padló szaküzletet ajánlani.

Tamás: +36 70 428 1082

Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat kérés:

ktpadlobudapest@gmail.com

Aljzatkiegyenlítés, halszálka mintás-laminált padló lerakás.

1679816921956jpg
1679817016123jpg
1679817016139jpg