8mm és laminált padló, gipsz beton lépcsőn, szín azonos fém élvédővel.

A téma igencsak érdekes és fontos, mivel a padlóburkolat az otthonunk egyik legmeghatározóbb eleme. Az emberek általában a hagyományos fa padlót választják otthonuk burkolására, de egyre többen fedezik fel a laminált padló előnyeit.
A laminált padló, strapabíró, esztétikus, mint a fa padló, de sokkal költséghatékonyabb megoldás. Otthonunk minden belső felületére használhatjuk, köztünk lépcsőre is. A gipsz beton lépcsőnél különösen előnyösek, mert ellenállóak a nyomásnak és a kopásnak, így hosszú élettartamuk garantált.

A laminált padló felhasználása lépcsőre, lehetőséget ad arra, hogy modernizálódjon a lépcsőházunk.

Így a lépcső is teljesen új megjelenést kapjon.

A gipsz beton lépcső laminált padlóval burkolva a szín azonos fém élvédővel együtt, a lépcsőház megjelenésének összhangját erősíti. Kifinomultabb, elegánsabb megjelenést kölcsönöznek az otthonnak. Ennél a munkánál, a lépcsőn kívül falburkolat is készült, kiegészítésként.

A KT padlós szakemberek tudják, hogy a laminált padló és a gipsz beton lépcső kombinációja milyen hatást kelt az otthonunkban.

A szakértelmünk és tapasztalatunk segít neked a legjobb döntés meghozatalában.
Javasoljuk, hogy válaszd a laminált padlót, ha egy költséghatékony és modern otthoni környezetet szeretnél.
Az ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat elkészítése lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzuk, milyen mennyiségű padlóburkolatra van szükségünk. A KT padlós szakemberek rugalmassága pedig lehetővé teszi, hogy a megrendelők igényeit szem előtt tartva dolgozzanak, és megoldásokat, amelyek minden szempontból kielégítőek.

Húsvét közeledik, amikor is otthonunk különösen fontossá válik. Legyen az meleg, biztonságos és környezettudatos. Ezért fontos, hogy gondosan válasszuk meg lakásunk burkolatait, hogy olyan otthonban éljünk, ahol boldogok vagyunk. Az Ünnepek elteltével, térjünk vissza a valóságba és gondolkodjunk el, arról mivel tudnánk, tovább fokozni ezt az örömteli hangulatot.

Remélem, hogy ez a bejegyzés hasznos volt, és ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!

Üdvözlettel: KT padló

Promó
A KT padló munkatársai, gyakorlott szakemberek. Lépcső burkolásával, padló felületek burkolásával és fa parketta lerakásával/felújításával foglalkoznak. Rendkívül precízek és kreatívak. Minden munkájukra nagy gondot fordítanak. mindig az elégedettségre törekszenek. Ha olyan szakember keresel, aki kiváló minőségű munkát végez, otthonod burkolásában, akkor biztosan megtalálod a Kt padló csapatában.

Precíz és kreatív, burkoló szakemberekre van szükséged? Parkettást keresel? Fordulj hozzánk bizalommal!
Várjuk hívásod!

Kovács Tamás +36 70 428 1082
Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat 
ktpadlobudapest@gmail.com
Előző évek munkái albumok
https://www.facebook.com/KTpadlo.KovacsTamas

8mm és laminált padló, gipsz beton lépcsőn, szín azonos fém élvédővel.

1680672653013jpg

1680672652994jpg

1680672652976jpg

1680672653005jpg